Avisering om kommande ombyggnation för effektivisering av föreningens värmesystem

Under hösten 2023 kommer föreningen att genomföra ett större, upphandlat projekt tillsammans med Rörobjekt AB och projektledare från SEPL Sandberg & Edding Projektledning för att effektivisera värmesystemet i föreningens hus. Målet är att få jämn inomhustemperatur och sänkta driftskostnader.

Arbetet är omfattande och innebär bland annat att ventilerna på alla element kommer att bytas ut och injusteras. Det betyder att entreprenören kommer att behöva tillträde till samtliga lägenheter, lokaler, förråd och garage – kort sagt, alla utrymmen som har ett element anslutet till fastighetens värmesystem.

Du som medlem kommer att kunna välja på att vara hemma och själv ta emot hantverkare alternativt lämna din nyckel till vår entreprenör. Tillträde till din lägenhet kommer att vara nödvändig under 5 arbetsdagar måndag till fredag mellan kl. 07:00 och 16:00 dagligen med följande schema:

Eskadervägen 26: 4 - 8 september

Eskadervägen 28: 11 - 15 september

Eskadervägen 30: 18 - 22 september

Eskadervägen 32: 25 - 29 september

Eskadervägen 34: 2 - 6 oktober

Vidare kommer entreprenör att behöva tillträde till varje lägenhet under en dag i december för montering av termostater.

Tiderna ovan är preliminära och kan komma att behöva ändras. Mer information om detta kommer att aviseras i augusti. Entreprenören kommer också att avisera berörd medlem en vecka innan påbörjande av arbete.

Måndag den 10 juli påbörjas förarbetet med sanering av asbest kring ventiler i källaren i hus 30-34. Detta påverkar inte möjligheten att använda tvättstugorna eller komma in i förråden samt innebär inte någon hälsorisk.

Vänliga hälsningar

Styrelsen