Julbrev från styrelsen

Kära medlemmar i BRF Torpedbåten 1,

År 2022 har varit ett minst sagt märkligt år med krig i Europa, stigande räntor, inflation och energipriser. Detta påverkar oss alla och naturligtvis också vår gemensamma bostadsrättsförening.

Styrelsen har utöver det löpande arbete fokuserat på föreningens kostnader och vi kan med glädje meddela er att när vi gör bokslut för 2022 är föreningens ekonomi fortfarande stabil och god.

Många kostnadsbesparingar och energisparande åtgärder har genomförts under året - allt från översyn/maskinbyte av maskinpark i tvättstugor till justeringar i vårt ventilationssystem, bergvärmes-system och omförhandlingar av ett antal mer omfattande leverantörsavtal.

Styrelsen kommer aktivt att fortsätta arbetet med potentiella kostnadsbesparingar samt införa fler energisparande åtgärder under 2023. Pågående arbeten är bl a förundersökning om möjligheter till egenproduktion av el via solceller på tak, omförhandling av räntor på befintliga bolån mm.

Vi informerar löpande om styrelsens arbete på föreningens hemsida https://torpedbaten.bostadsratterna.se och våra anslagstavlor. Styrelsen uppskattar att medlemmar fortsätter att bidra med idéer och förslag till kostnadsbesparingar under 2023.

Styrelsen vill tacka alla medlemmar för stort engagemang, glada tillrop och kreativa förslag och önskar er alla en riktigt;

 God Jul och ett Gott Nytt År